Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Máté Imre Bácsa a Magyarokhoz

2009.03.06

Minden Hazafinak !

Ime, én Zengő Nyíl bácsa, nagy táltosok szellemi hagyatékának szerény őre, - Yotengrit, a Tengervégtelen Ős-szellem Egyházának feje, szólok most intő szellemek sugallatára:

Magyarország ma áldatlan állapotban van. Igaz, világválság van, s ez nehezíti a problémák megoldását, melyek főleg belső keletkezésűek, - végső soron a célszerűtlen közigazgatási szisztéma, a dilettáns beilleszkedés Európába és az irracionális materializmus, az esztelen anyagiasság eredményei. A hatalomért civakodó érdekcsoportok egymásra hárítják a felelősséget, - gyűlölködnek, civakodnak.

MAGYARORSZÁG ELLENSÉGEI NEMZETI SZÍNEKBEN SZÍTJÁK A SZÉTHÚZÁST, A GYŰLÖLKÖDÉST!

Közeleg március 15-e. Várható, hogy ellenséges háttérerők megint agresszív ünneprontásra akarják fölhasználni a nép jogos elégedetlenségét, hogy lejárassák a nemzetet.

Sokan jót akarnak, amikor részt vesznek agresszív akciókban, de az ősök intenek:
Jót akarni rosszul károsabb, mit rosszat akarni!

Kérek tehát, az ősök szent nevében minden igaz hazafit, ünnepelje méltón a szabadságharcok hőseit. Nyújtson békülő kezet vélt és valódi ellenfeleinek!
Így többre jutunk és az igazi ellenség jobban fél a csöndtől, mint az ordítozástól!


2009. március 6.

Zengő Nyíl bácsa / Máté Imre

Máté Imre Bácsa szeretné ha ez a levél minél több helyre eljusson ezúton is kérünk mindenkit ha teheti küldje tovább ezt a levelet.

 Köszönettel

Yotengrit a Tengervégtelen Ős-szellem Egyháza

http://www.yotengrit.com/