Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajánló

Cikkek

Anasztázia könyvek - hangoskönyv

2015.05.31

Anasztázia könyvek, Vlagyimir Megre - lásd korábban: https://hangado.eoldal.hu/cikkek/ajanlo/anasztazia-konyvek---oroszorszag-zengo-cedrusai-sorozat.html

Újdonság!

Anasztázia 1. kötete - hangoskönyv formájában itt:

https://www.youtube.com/watch?v=424Rwb-u5NA&list=PLI31h1ZhDt9OQcfsMN_Rh7GCaXR81ZID8

 

Miért hiszek?

2012.05.12

Kairosz Könyvkiadó: Miért hiszek? sorozat

Miért hiszel? Miért hiszek? Jó, hogy vannak olyanok, akik ma is feltesznek ilyen kérdéseket, mert a lelki szomjat nem olthatja más, mint a Krisztusról való hiteles bizonyságtétel. A felszí­nességet, az üres sztárokat, a valóságshowkat, az értéktagadást népszerűsí­tő médiavilágban majdnem éhen-szomjan halunk, mert valami maradandó táplálékra vágyunk… Emberi, isteni szóra; igaz életre, emberekre, olyanokra, akik megmérettek, de nem találtattak könnyűnek… Ezek a példák segí­tenek nekünk tovább élni, erőtartalékot képeznek, bátorí­tanak. Szerencsére van ilyen. Keresni kell, de a kereső jutalma megadatik.

Magyar Menedék Könyvesház

http://www.magyarmenedek.com/category/33/1/

 

Jókai Anna: Ne féljetek!

2012.05.11

Részletek a könyvből

 

WM. Paul Young: A VISKÓ

2012.05.11

A történet főszereplője egy ötgyermekes családapa, Mackenzie Allen Phillips. Feleségével Nan-nel és gyermekeikkel boldogságban élték életüket egészen egy családi kirándulásig. Mack ugyanis a három legkisebb gyerekkel kirándulni indult a Wallova-tóhoz, ekkor pedig még egyikük sem sejtette, hogy életük legmeghatározóbb és legtragikusabb pontja felé haladnak. Kirándulásuk utolsó napján ugyanis a legkisebb lányt, Missyt elrabolják, s később a nyomozások során kiderül: egy sorozatgyilkos a tettes, aki már több hasonló korú gyermeket foglyul ejtett és meggyilkolt. Ugyan a hatóságok és a szülők az utolsó pillanatig reménykednek, s egy viskó közelében rá is akadnak a tettes nyomára, de az épületben csupán a kislány véres ruháját találják. Mack-re ekkor telepszik rá a Nagy Szomorúság, mely teljesen rányomja bélyegét egész életére. Kislányuk elvesztése után a férfi egy levelet kap, melyben egy invitálás áll a viskóba, ahol Missy ruháját megtalálták. A levélen a „Papa” aláírás szerepel, amin azért is dühödik fel még inkább, mert felesége – vallási elhivatottsága miatt – Istent Papának szólítja. Több napos civódás után Mack úgy dönt, elutazik a viskóhoz, s utánajár a levél eredetének, hiszen ennyi idő távlatából akár a gyilkos is szórakozhat vele. Odaérkezésekor ugyan váratlan fordulat történik, melyet első látásra ő maga sem hisz el: az öreg viskó körül fordul egyet a világ, s maga Isten invitálja be egy beszélgetésre…

 

Színia: A magyar házak mágikus ereje

2012.05.02

Van egy álmom… Ebben az álomban Magyarországon olyan házak épülnek, amelyekből teljesen egyértelműen kiderül egy idegen számára, hogy csakis Magyarországon járhat. Ezek a házak őseink tudása alapján, természetes anyagokból, a magyar térrendezés jól bevált szabályai szerint készülnek, és jó bennük élni. Nekünk, magyaroknak olyan magas szintű építészeti, térrendezési hagyományunk és jelképrendszerünk van, amely minden utánzást fölöslegessé tesz, és amelyben az idegen elvek meghonosítása csupán zűrzavart okoz. Színia.

 

Színia: Szer-tan

2012.05.02

Azt szeretném, amit Petőfi a Nemzeti dalban:
 
„Mit rákentek a századok, lemossuk a gyalázatot”
 
www.szinia.hu

 

A nő igazi arca - avagy - Szabadítsd fel önMAGad!

2012.03.18

Anasztázia könyvek - Oroszország zengő cédrusai sorozat

2012.01.21

Vlagyimir Megre 1950. július 23-án született.

Korábban sehol semmit nem publikált.

Tekintélynek örvendő vállalkozóként tevékenykedett és a Szibériai Vállalkozók Régiók Közötti Egyesületének elnöke lett. 1994-ben és 1995-ben az Ob folyón - Novoszibirszk – Salechard – Novoszibirszk útvonalon - saját költségére két nagy kereskedelmi expedíciót indított.
 
A „Kereskedelmi Karaván” elnevezésű első expedíciójáról Szibériában, a Hanti-manysi és Jamalonyenyec Autonóm területek helyi sajtójában sok cikk jelent meg.
Barátai és hozzátartozói számára is sokáig rejtély maradt, hogy mi késztethette a köztiszteletnek örvendő, többéves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező vállalkozót arra, hogy a „kívülálló szemszögéből nézve” felhalmozott tőkéjét, teljes vagyonát elherdálja és csupán egy olyan expedíció érdekében jelzálogosítsa, melynek nemhogy nem volt semmilyen haszna, hanem még a ráfordított költségeket sem tudta visszatéríteni.

E könyv fellebbenti a fátylat a titokról
– a belső hangot, a „Szellem Hangját” követő keresésről. Vlagyimir Megre az expedícióról olyan értékeket hozott magával, melyeket pénzben nem lehet kifejezni. Több központi lapban és folyóiratban szenzációs cikkeket jelentetett meg, melyek nagy visszhangot váltottak ki úgy a nagyközönség körében, mint a tudós társadalmon belül is.
A szerző maga így vallott művéről: „Nem vagyok író, nincsenek irodalmi tapasztalataim, és úgy érzem, az olvasóktól az írásmódom miatt bocsánatot kell kérnem. Ez a könyv műfaji hovatartozását illetően sehová nem sorolható: nem publicisztikai mű, nem fantasztikus és nem is kalandregény, függetlenül attól, hogy az, amiről szól, rendhagyónak és hihetetlennek tűnik. Zsánere megállapíthatatlan.”

Pedig....
A kezdetben teljesen racionális gondolkodású, az anyagiakra összpontosuló világkép szerint élő, elismert, sőt irigyelt poziciójú vállalkozó, aki számára mindenekelőtt a nyereség volt a mérvadó és az élet határtalan élvezete, habzsolása, nagyon is nehezen tudta “megemészteni” Anasztázia által a tajgában az éppen neki átadott “üzenetet”.
Kérdései, kétkedései és aggodalmai is nagyon sok olvasó számára megdöbbentőeknek, gyakran ostobáknak, sőt gyerekesen bugyutáknak tűntek. Ám mégis szükségszerű volt éppen ezeket a kérdéseket feltenni Anasztáziának azért, hogy a könyvben éppen a “modern”, úgymond “civilizált” ember abszurd gondolkodása és cselekvésmódja domborodjon ki. Ennek köszönhetően a könyv nyelvezete egyszerű és érthető minden ember számára.

Anasztázia hatására V. Megre mély transzformáción ment keresztül, ami nem csupán lelkében, szellemében mutatkozott meg, hanem fizikailag, kinézetén is és mindenekelőtt megnyilvánulásaiban is. Híres íróvá vált, műveit számtalan nyelvre fordították le, kitűnő szónok lett belőle, aki órákon át le tudja kötni a hallgatók figyelmét.

Személyisége rendkívül kedvezően hat az emberekre és bizony sokan állítják, hogy Vlagyimir Megre olyan ember, aki egyenesen az ember lelkéhez, sőt annak legmélyebb, legbensőbb énjéhez, annak szelleméhez beszél. Jelenleg - úgyszintén Anasztázia hatására - figyelme és igyekezete a földtörvényre összpontosul azért, hogy az emberek Oroszországban ingyenesen jussanak földhöz, ahol - szintén Anasztázia tervei szerint – családi közösségek élnének és gazdálkodnának egy-egy hektár területen, hogy Földünk földi Paradicsommá változhasson.

Hiszen a család az a társadalmi létforma, melytől jobbat, életre képesebbet ember földi létezése folyamán még nem talált fel.
Nem is találhatott, mert ezt a formát föntről, Istentől kapta.

Részlet a könyvből, kattints...

 

Dr Borbola János fogorvos-egyiptológus könyvei

2011.08.22