Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Augusztusi Csillagbölcselet előadás

2009.07.27

Kedves Csillagleső!

Bizonyára Te is érezted már, hogy kiestél életed ritmusából, amikor tele vagy kérdésekkel és nem találod az utad…

A VÁLASZ OTT VAN BENNED!

S ezek a válaszok kiolvashatóak az Égről, hiszen a csillagok fényüzenetével minden oda van írva!

Abban tud ez az előadás sorozat segíteni Neked, hogy ezeket a Fény-üzeneteket elolvasd - de hogy mit kezdesz a tudással, csak Rajtad múlik!

Legyél bárhol, legyél bármilyen, ha úgy érzed, nem működsz még tökéletesen, keresed az utad vagy szeretnéd jobban megismerni Önmagad, akkor itt találsz magadnak válaszokat - és ehhez nem szükséges számodra semmiféle asztrológiai alapismeret.

(Kiss Balázs Kunó)

* * *

"Ugorjunk fel táltos paripánk hátára (õ is az égen látható) és utazzunk együtt a távoli múltba (és közeli jövõbe) ahol s amikor a csillagos égbõl, mint a fénnyel írt nyitott könyvbõl még tudtunk olvasni. „Porból lettünk, s porrá leszünk.” Igen! De ez a por csillagpor! Hagyjuk meg a mai tudománynak a majomtól származás eszmeiségét. Mi most az õsi tudás nyomvonalain még csak tapogatózva bár, de haladva tudjuk, hogy a lelkeknek égi eredete van!

Megérkeztünk egykoron a Földre. Néhány nép eredetmondájában a hetedik planétaként szerepel bolygónk. Nos, ha a naprendszeren kívülről érkezünk, valóban a hetedik! Elkezdtük munkánkat bolygónkon, melyben kezdetben aktív részt vállaltak „égben maradt” testvéreink is, bár ez a szerepvállalás a mai napig sem szűnt meg teljesen. Földi feladataink elvégzéséhez, a külső-belső spirituális tájékozódáshoz nyújt segítséget a Teremtő által alkotott Fénykönyv, a csillagos ég. Napszentülte után, mikor felragyognak az első égi tüzek, majd az éj beálltával ezernyi csillag tündöklése látható, az égre tekintő embert átjárja egy különös, soha máskor nem tapasztalható érzés.  Szent áhítat ez, tisztelettel teljes borzongás… és vágy.  Mély, titkos vágy, hogy végre hazataláljon, megérkezhessen. Oda. Fentre. Az ég látványa ébreszti fel, tudatosítja lelkünkben ezt az érzést. A csillagokra emelni tekintetünket bizony lelki, érzelmi, spirituális élmény. „Amint fent, úgy lent.” Az őstudás szerint aki az eget tudja, ismeri önmagát. Nem csak ezt az életet. Nem csak a pillanatnyi vágyait, érzéseit. Nem csak jelenlegi „jó és rossz” tulajdonságait, hanem érzi ezek múltját, eredetét, s már ismeri a távol közelségét, a jelenből születő „jövőt” is.

Minden embertársunk csillagközi, kozmikus utazó, akivel némi idõt töltünk a  Föld nevû bolygón, de életeken át tartó feladataink elvégzése után visszatérünk a Fény Birodalmába, illetve folytatjuk utunkat az Univerzumban… "

(Paksi Zoltán. www.asztrozofia.hu)

* * *

Az első előadás:
 
2009.08.08. szombat 10 óra

CSILLAGBÖLCSELET
Kiss Balázs Kunó előadása
 
Helyszin: Szeged, Bihari u. 14/C
Térkép
 
  
Szeretettel várunk Kiss Balázs Kunó élő csillagbölcselet előadására, ahol a kivetítőn ismerkedhetünk a csillagos ég üzeneteivel. De addig is figyelmetekbe ajánljuk honlapját: www.csillagbolcselet.hu