Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍREK - Hangadó Központ

2009.12.04

 
Jövő héten szombaton (12-én), a megszokott helyen (Hangadó Központ) és a megszokott időben (10 órakor), szeretettel váruk egy előadásra, ahol is részben a Karácsonyról, részben az Adventről fogunk beszélgetni, de leginkább arról, hogy mit üzennek számunkra a csillagok még idén.

Visszatekintünk a 2009-es évre, és felkészülünk a következőre. Mesélni fogok arról, hogy milyen csodákra érdemes még felkészülni, hiszen hatalmas változások zajlanak mindenki életében. Ehhez szeretnék némi magyarázattal szolgálni Számodra, a csillagos ég tükrében.

Továbbá beszélgetni szeretnék még a Megváltó születéséről egészen más megvilágításban, a Fény ünnepéről, a Napfordulóról.

VÁLTOZÁS! MEGLEPETÉS!

Karácsonyi ajándékként az előadás ára a korábbiaktól eltérően csak 1000 Ft!

 

ÚJDONSÁG  - Csillagmag meditáció!

Az Égből érkezett három kristály,- és csillagtudatosságot építő, vezetett meditáció - imagináció.
Ez, háromszor kb 20-30 perces meditáció, melynek során első lépésben a Föld kristálymagjával, második lépésben a Nap Magjával és harmadik lépésben a Tejútgalaxis Magjával kerülünk kapcsolatba, és így tudunk magasabb rezgésszámot elérni. Továbbá, megkérjük "ezeket" a Magokat, hogy gyógyító áldásukat adják magunkra, és mi magunk is felhasználjunk gyógyító-teremtő erőnket. De a legjobb, ha saját magad tapasztalod meg. :)

A meditáció szombaton (12-én) délután 3 órakor kezdődik és beszélgetéssel fogjuk elmélyíteni és leföldelni a lehozott információkat, így körülbelül 5 óráig fog tartani -csúszás lehetséges.

Ha teheted, hívd el, hozd magaddal barátaidat, szeretteidet erre a különleges meditációra, hogy ezzel a közös élménnyel is szeretet egységet építsünk!

Kérlek ne késs! (a helyszín a Hangadó Központ)


A meditáción való részvétel jelképes 500 forintba kerül.