Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍREK - Hangadó Központ előadások- Numerológia - Magyar szakrális nő

2009.10.05


A világon minden előre látható ciklikus fejlődésnek van alárendelve, és ezek a ciklusok számokkal mérhetők. Nehéz a világot számok nélkül elképzelni, de csak kevesen tudatosítják, hogy a számok nem csak mennyiséget, de minőséget is kifejeznek. A születésnapban előforduló számok ill.számcsoportok minősége láthatatlan erőt, rezgést hoz létre, hasonlót a láthatatlan elektromos töltéshez.

A numerológia egy bizonyos ember születésnapjának a vizsgálata azzal a céllal, hogy eljussunk a személy jobb megértéséhez. Ősrégi tudomány, amit napjainkban is remekül lehet alkalmazni önmagunk minél tökéletesebb megismerésére.

Kulcsmondata: NEM VÉLETLENÜL SZÜLETTÜNK AKKOR, AMIKOR, ÉS ODA, AHOVA.

Születési dátumunk és nevünk megmutatja sorsunkat, a felvállalt életfeladatunkat. Egy olyan személyiség, sors és névelemzési módszer, amely figyelembe veszi, hogy a morál lelki szinten velünk született, és a mindenre kiterjedő élet és világszemléletünket tükrözi.

A numerológia egy olyan önismereti módszer, melynek segítségével szembesülhetsz a tulajdonságjegyeiddel, a személyiségeddel. Tükör, melynek homályát (ha van neki) egyedül csak TE tudod kifényesíteni, és csak rajtad áll, hogy meddig vársz vele, mikor teszed meg.
Kiszámítása egyszerű, hisz a név és a születési dátum ismerete elegendő hozzá.

2009.10.10-én 14 órai kezdettel Ódry Károlyné numerológus előadása a Hangadó Központban! Igény szerint személyes elemzés!

***

2009.10.10-én 15 órakor Dr. Czeke András A magyar szakrális nő című előadása, könyvbemutató és dedikálás!

Kép