Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍREK - Program előzetes

2009.12.19

Speciálisan nőknek szóló támogatói csoport indul, amely segítséget nyújt, hogy minél teljesebben megismerhessük, megérthessük, kibontakoztathassuk női minőségeinket, s méltón elfoglalhassuk, visszafoglalhassuk helyünket a világban. Előadások támogatnak majd ebben. Folytatódik a Csillagmag előadás és tanfolyamok, meditációk Kiss Balázs Kunóval, de lesznek más előadások és foglalkozások, meditációk, gong, beszélgetések, tanakodások a résztvevők által felvetett témákban is vagy pl. magyar őstermelők bemutatkozása kóstolóval és termékeikre rendelés-felvétel vagy bármi, ami segíthet, amiben fény van és ami hasznos lehet mind anyagi, mind szellemi, lelki síkon a mai egyre nehezebb világban.

 

A programokat a már megalakult Női Kör igénye szerint fogja majd alakítani, s ahogy haladunk, tanulunk, úgy bővül, színesedik majd a résztvevőkkel és előadókkal. Bárki bármikor csatlakozhat, hiszen a cél nem egy zárt rendszer, hanem egy működő, életképes, életrevaló közösség születése és tagjainak Együtt-működése, a hagyományok felélesztése az ősi értékek megismerése és megélése által, a nők felébresztése, az ismeretek továbbadása, egymás segítése az élet minden elképzelhető területén, ahol a Nő jelen van. Ahol a Nő a Fény! Mert ne feledjétek, hamarosan nő a Fény! Tehát nemcsak szellemi és lelki együtt létezésről, hanem fizikai, mindennapi segítésről is szól ez az összefogás! A Női Kör a  Jelen-Létről szól, ahol MI EGYÜTT vagyunk!

 

MI EGYÜTT tudunk hatni, segíteni magunkon és nőtársainkon, így tudunk teremteni új világot MAG-unkban és MAG-unk körül! Mi a MAG népe vagyunk! Bennünk a FÉNY. Az ÉGI TUDÁST hordozzuk MAG-unkban, tanítók, gyógyítók vagyunk. A Teremtő által ránk bízott kincset nem herdálhatjuk el! Tovább kell adnunk, nemcsak a magyar nők, hanem minden nő felemelése, minden ember felemelése érdekében! Hasonló csoportok sorra alakulnak már a Kárpát medencében. Velünk fognak összekapcsolódni, EGYÜTT működni.

Családi állapottól, életkortól, anyagi helyzettől, vallástól stb. függetlenül várom mindazokat a Nőket, akik értik. Jöjjenek a hajadonok, asszonyok és nagymamák, a gyermekesek és gyermektelenek, elváltak vagy házasok, kicsik vagy nagyok, munkanélküliek vagy akiknek van munkahelyük, áldott állapotban lévők vagy akik ezt vágyják, egyedülállók vagy nagycsaládosok, és akik ismernek vagy gyakorolnak olyan hagyományokat, amit megosztanának nőtársaikkal stb.

Kérlek, tájékoztasd barátaidat, ismerőseidet! Itt meg fogod érteni, hogy ami fontos, arra mindig VAN IDŐD, és anyagi eszközből mindig (LESZ) VAN annyi, amennyire szükséged van! Ha érted!

 

További információért írjatok a hangadohirek@gmail.com e-mail címre vagy hívjatok mobilon a 06-30-2788-995 számon.

 

ISTEN ÉL-tesse a MI ügyünket és MIND-Ő-nket!

 

Szeretettel:

Katus 06-30-278-8995

 

 

* * *

 

A Női Kör első programja


Női tánc - Hastánc alapokkal

 
Egy közös útra invitállak, a tánc világába. Ezen az úton fokozatosan fedezzük fel és ismerjük meg a bennünk lévő NŐT, a bennünk rejlő gyógyító női erőket és női energiákat.

Minden nő magában hordozza a Teremtő Erőt, a Teremtő Fényt.

A mai világban a nők férfias munkakörökben dolgoznak, a teljesítménykényszer kiöli belőlük az intuíciót, a befogadásra való képességet és a nyitottságot.

A tánc tökéletes útja Önmagunk felfedezésének, megnyitásának.

Az órák keretében olyan táncmozdulatokat és technikákat sajátíthatunk el, amelyek segítenek kinyílni és megnyílni, megnyitni testünk csatornáit, kitáncolni a feszültséget és a blokkokat a csakra rendszerből, izmainkból.

Fogadjuk el, hogy Nőnek születtünk!

A tánc segítségével megismerjük testünk működését, megtanuljuk értékelni létezését bármely életkorban, életszakaszban járunk.

Első találkozásunkat az energiák felébresztésének fogjuk szentelni. Megosztjuk gondolatainkat a nőiségről, beszélgetünk a Nő életútjának állomásairól.

 

Az első alkalom kb 3 órás lesz és lesz benne a tánc mellett egy kis "elméleti rész". Szót ejtenénk a női lét állomásairól, ezeket "eltáncolnánk", illetve beszélnénk arról is, hogy a tánc miben lehet eszköz (rítus, mozgás, gyógyulás, kapcsolat önmagunkkal, a Mindenséggel, stb.).

 

Később a tánc szimbolikájával is megismerkedhetünk, ha már pár mozdulat megvan mindenkinek.
A lehetőségek végtelenek, de a középpontban mindenképp az önfelfedező út egyik eszközét helyezném.
 

Tánc közben megtörténik a varázslat és megpillantjuk Igazi Önvalónk, mely a kezdetek óta létezik. Kapcsolatba léphetünk a bennünk élő Nővel, harmóniába hozva a Test-Lélek-Szellem hármasságát. Tiszta, fényes energiával telítődve léphetünk tovább mindennapi életünkbe.

Az első alkalom 2009. január 15-én pénteken délután 17,30 órakor illetve 2009. január 18-án délelőtt 10 órától lesz. 

Bejelentkezés szükséges!

Várunk szeretettel egy közös női táncra!

Jezsoviczki Sarolta

www.nashita.hupont.hu

 

Bejelentkezés Sacinál:

jsaci@tvnetwork.hu,  

mobil: 20/255-5562

 

Katusnál:

hangadohirek@gmail.com

mobilon: 30/2788-995