Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hope oldala - Új!

Cikkek

Amit nem tudhatunk... Frissítve 2014.12.09.-én

2013.12.31

Ismét megnyíltak az Ég csatornái. Így Hope barátom írása az IDŐ-ről kiegészült, kiteljesedett. Az égi üzeneteket és meglátásait sajátos hope-stílusban adja át, saját megélései teszik még érdekesebbé, a laikus számra is érthetőbbé. 

Amit nem tudhatunk, pl az az idő. És ...hogy mi van AZ-on túl? Mi az az időrántás vagy időugrás?... a zsebuniverzum? ...a lineáris és nem lineáris idő? ...az időelágazások? ... időfa ágak? ...a de javu, mint hiba a Mátrixban avagy áthallás a párhuzamos időfolyamon? ...mit jelenthet a kozmikus időrántás? ...a.fraktál természetű idő? ...mi az, hogy minden a Most-ban történik? ...hogyan befolyásolhatjuk a jövőt a múlt megjobbítása által, most? és hasonló izgalmas, de a fel nem ébredettnek sci-fi-be illő kérdéseket feszeget a szerző, Horváth Péter- hope.

 

Napozzunk egy kicsit!

2012.04.06

 

Üdvözöllek, kedves Barátaim!

Ez a levél olyan fajta dolgokról fog szólni, ami esetleg minden jó szándékom ellenére megzavarhatja a kedélyeket. Bizonyos vallási természetű dolgok is olvashatók lesznek benne, továbbá a hétköznapi élettől és a hivatalos tudományoknak ellentmondó információk, amelyek miatt már sokakat eretneknek nyilvánítottak, és eltettek, és tesznek el láb alól a mai napig is. Ezért kérem, hogy azok, akik nem akarják az eddigi elképzeléseiket, vallásukat felforgatni ilyen szókimondó dolgokkal, azok most hagyják abba az olvasást!

 

 

Az átalakulásról

2012.04.06


Kedves Mindenki!

A mellékletben olvasható egy olyan anyag, ami mostanában zajló nehézségekhez nyújthat segítséget. A változó világ kellemetlen tüneteire való, és hogy fel tudjuk venni a fordulatszámot.

Áldást és Békességet!
Horváth Péter hope

 

2011.05.02