Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napozzunk egy kicsit!

2012.04.06

 
Üdvözöllek, kedves Barátaim!

Ez a levél olyan fajta dolgokról fog szólni, ami esetleg minden jó szándékom ellenére megzavarhatja a kedélyeket. Bizonyos vallási természetű dolgok is olvashatók lesznek benne, továbbá a hétköznapi élettől és a hivatalos tudományoknak ellentmondó információk, amelyek miatt már sokakat eretneknek nyilvánítottak, és eltettek, és tesznek el láb alól a mai napig is. Ezért kérem, hogy azok, akik nem akarják az eddigi elképzeléseiket, vallásukat felforgatni ilyen szókimondó dolgokkal, azok most hagyják abba az olvasást!

Sőt, aki azt érzi, hogy ilyen témában nem kér levelet, azt kérem jelezze, mert legtöbben csak passzív kapcsolatban vannak velem.

A nagy érdeklődésre való tekintettel most összefoglalnék pár linket, amelyekben az utóbbi idők naptevékenységeiről szóló cikkek megjelentek. Én még nem vagyok vénember, és eddigi életem során ilyeneket még nem láttam. Ha nagyapám megvolna még, szerintem ő se tudna hasonlót mondani. Ugyebár azt mondogatják, hogy a Napnak vannak 11 éves aktivitási ciklusai, aminek a csúcsa felé közeledünk, egy éven belül el is érjük azt. 10 éve valóban voltak ménkűnagy kitörések, de akkor még nem volt internetünk, és csak úgy gondoltuk, hogy biztos a front. Most viszont a Nap fehér fénnyel süt, olyan erősen, ami eddig nem volt jellemző. Pár éve figyeltük meg, hogy a szabadban látható zöld színek sokkal élénkebbek lettek (ez mintha alább hagyott volna). Tessék kalapot hordani!
Néha feltűnően friss a levegő, olyan, mintha ózontól lenne dúsabb. A csillagok is sokkal látványosabbak. Talán lehetne fogni arra, hogy ki tudja, hogy a légkörünkkel ki babrál, és hogy bizony fogalmunk sincs meddig tart ki. Szerintem azzal nem lesz baj, vannak akik a gyógyításán dolgoznak, nem csak olyan van, aki szennyezi, károsítja. Sőt, már az is felmerült bennem, hogy az éghajlat változásos témának egyik fele nem igaz, csak jó üzlet ráfogni, miközben egyes nagyvállalatok szándékosan szennyezik a környezetet. Az ózon se elsősorban attól van, hogy milyen sok erdőnk van. Az oxigén kétatomos állapotában csak úgy nem áll össze háromatomos molekulává - ózonná. A természetben villámoktól keletkezik. Leginkább a "vízszintes" villámoktól, vagyis ami nem éri a földet. (Gondolt már rá valaki, hogy miért üt át egy villám 100 km-t a légkörön, mikor a föld legfeljebb 10 km-re van?) Az ózonlyukas témát nem kell bevenni, illetve nem úgy, ahogy tálalják nekünk.

mogy-napszentules2.jpg

Tehát a Nap. Érdemes mindenkinek tudni, hogy a Nap nem egy a csillagok közül, és nem is azért érdekes, mert közel van. Azért fontos nekünk, mert ő tart fenn minket. Mondhatni ő teremti a Földet és ő pedig minket és a körülményeinket. Ha felfelé a sorban valaki abbahagyná a fenntartást, hát, ne vegyünk tartós tejet. Szóval nem véletlenül tisztelték a régi kultúrák is többek között a Napot annyira. (De még ő is teremtmény.) Megfigyeltük, hogy az utóbbi időkben a legerősebb kitörések alkalmával a Kárpát-medencében valahogy felhős, esős idő volt. Nálunk kevésbé volt jellemző, hogy telefonok, számítógépek mentek volna tönkre. Bár tavaly (2011) február 19-én volt egy alkalom, mikor a nálunk működő internet szolgáltató központ percre pontosan ment tönkre, mint ahogy utólag a híreket olvastam erről. Nem egyedi, hiszen sok kitörése  szokott lenni a Napnak. Találtam egy táblázatot, amiben 1976 óta a legnagyobb kitöréseket gyűjtik. Hát, kérem az a szerencsénk, hogy nem mind miránk irányul, mert akkor már nem volna kinek írni a levelet. A hivatalos álláspont nem ismeri el igazán, hogy az emberi szervezetre, vagy bármilyen más élőlényre komoly hatása lenne. Pedig olyankor gyakori a fejfájás, vérnyomás ingadozás, levertség, vagy épp túlzott ingerültség. (Aki ismer tudja.) Jellemző olyankor a születések megindulása, és az elhalálozás is. Természetesen van ránk hatása, hiszen a genetikai állományunk információtartalma nagyrészt mágnesesen és bizonyos holografikus módon van tárolva. A kitörés mágneses hatása, és más sugárzások nagyjából 8 perc alatt ér ide, fénysebességgel. Ám az érkező anyagmennyiség még csak egy nap múlva ér el minket, és 2-3 napig el is tart.

sarki-feny1.jpg
 
 
 
 
Meg kell említeni azt is, hogy ennek tudják be a sarki fény jelenséget is, de az nem csak egyértelműen az a részecsketömeg, amit a Nap küld, hanem a pólusokon eddig feltáratlan geológiai jelenség is. (Ez külön tanulmány: http://www.youtube.com/watch?v=BourggOUvWk&feature=email)
 
 
 
 
 
 
Akinek a jelzett tünetek közül felszaporodik, az nézze meg, hogy nem-e valami naptevékenység van, és nyugodjon meg, el fog múlni. sarki-feny2.jpg
A múltkori X5.4-es is pont éjszaka ért minket, vagyis nem minket ért, hanem Amerikát.
http://users.telenet.be/j.janssens/Flares/Powerflare.html
Egyébként a következő oldalról szokom az információt szerezni:
http://www.idokep.hu/hirkeres/napkit%C3%B6r%C3%A9s
Aztán jöttek azok a különös tornádóhoz hasonló jelenségek. Ám a Napnak másmilyen a légköre mint nálunk. Amit mi napszélnek hívunk az kifelé fúj, óriási sugárzása van - amiből csak egy rész hő -, nem a felszínen, így feltételezhető, hogy az inkább mágneses természetű jelenség. Egyelőre erről nincs információm.
http://www.idokep.hu/hirek/tornado-a-napon

Már ez is elég lenne a riadalomra, de aztán kaptunk egy kis videót, amit egyesek szerint készítői sose adtak volna közre, de ki tudja.
http://global-mystery.blogspot.com/2012/03/hatalmas-fekete-gomb-nap-mellett.html
A Nap mellett egy igen tekintélyes méretű fekete gömb széle látszik egy sötétebb tölcséres csatlakozással a Nap felszínére. Kínos. Azért mert felér egy földre szálló idegen űrhajó jelenségével. Elemezzük kicsit! Mozgása változó és szabályos, tehát nem természeti jelenségről van szó. Egy kb. Jupiter méretű gömb, vagy gömb formájú erőtérrel rendelkező hajó. Mérete miatt nem mondom hogy szonda, mert a Föld teljes lakossága elférne egy ekkora teknőben, ha összehúzzuk magunkat, akkor akár a bolygóval együtt akár ötvenszer is. Nyilván a nálunknál jóval fejlettebb népségről kell legyen szó. A földiek ezt akárhogy is titkolták volna előlünk kizárt, hogy egy ekkora hajót észrevétlen tudtak volna megcsinálni a mi adóinkból. Tehát "idegen". A technológiai fejlettség szembetűnően nagy a miénkhez képest. A művelet sugallja, hogy akár egy gombnyomással kitörölhetnének minket a napunk , Solara történetéből. Ellenben az, hogy eddig ezt nem tapasztaltuk, sejthető, hogy nem kívánnak mutatkozni, esetleg beavatkozni a társadalmunk roskadozó folyamataiba. Ha például csak úgy állnak be, hogy pár órára eltakarják a Nap fényét, már akkor is súlyos problémáink lennének. Nem beszélve egy ekkora tömeg befolyásáról. Tehát barátok. Ez jó hír, igazolni látszik az eddigi ismereteket. Akik Arvisúrát kutatnak, tisztában vannak ezzel, sőt, hogy a primitívnek hitt őseink is tudatában voltak. Sőt-sőt! Ezekről a valakikről tudható az írásokból, hogy értenek magyarul. Törve ugyan, de nem tudnának eladni. A szkeptikusok is bátran utánanézhetnek, már tömve van az internet a témával.

Na és akkor most ne tessék megzavarodni, mert olyant is kaptam, ami ezt mind alátámasztja:
http://kilenc.blog.hu/2012/03/14/nyilnak_a_csillagkapuk
A cikk röviden arról szól tehát, hogy drága földi elődeink nem hogy láttak már ilyen tevékenységet a Nap körül, hanem azt is tudták, hogy kik és miért teszik azt. Belátható, hogy 1-2000 éve a maják nem sci-fi rajongók voltak, és nem a kisujjukból szívták ki, amiket a köveiken ábrázolnak. A cikkben hivatkozik az előző bejegyzésére, amiben számos idegen van ábrázolva. Ez nem stilizálás, vagy vallási hablaty. Frankón földönkívüliek!
Aztán itt a következő cikk, amelyben bemutatnak valami rejtélyeset, amiket lehetett már korábbi felvételeken látni. Miért érdekes? Ezek a valamik nagyok. Nem akkorák, mint az a  fekete golyóbis, de a Földünkhöz simán lehet mérni. Egy-egy képen tizenvalahányat meg lehet számolni! Hát, elég nagy a nyüzsgés, kérem.
http://kilenc.blog.hu/2012/01/25/a_napunk_rejtelyes_kiseroi
Aki most kételkedne, megkérdezném, hogy le tudja-e vezetni az emberi faj törzsfejlődését, amely rekordidő alatt, pár százezer éve alatt lett homosapiens-sapiens. Segítek, nem a fáról estünk le: őseink elég nagy százalékban a felvételeken látható hajó utasaival rokonok. Hogy is lehettek bizonyos ókori uralkodók félistennek nevezve? Nem feltétlenül kis zöld vagy szürke emberkékről van szó, van olyan is, hanem emberek. Tegyük hozzá, hogy a Teremtőtől nem várhatjuk el, hogy ezt a szőrös  testi formát javítgatja ébredése óta. Sajnos a legtöbben nem kifejezetten szimpatikus külsejűek (pár még csak nem is hasonlít semmihez, amit eddig láthattunk), biztosra vehető, hogy sok ezer évvel előttünk járnak mindenféle fejlettségi szempontból. Itt egy másik összeállítás:
http://www.youtube.com/watch?v=225FkWhC_js
Legtöbben közületek ismertek már, és tudjátok, hogy merek mondani dolgokat. Már viszont úgy érzem, hogy túlléptük azt a határt, hogy kérdés legyen, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben. Már csak azt várjuk, hogy mikor lesz ez végre nyilvános vagy köztudomású, hivatalosan is elismert tény. Nem csak egy olyan tény, amit mindenki tud, hanem amiről esetleg egy sör mellett szó esik.

dalmat3.jpg

Az eddigi apróságokat a bulvársajtó oldalain is lehetett olvasni, most viszont egy olyan vízre fogok evezni, amit a technokraták általában nehezen viselnek. Vehetjük, hogy a materializmus is egy vallás, igaz? A téma a megfoghatatlan energiák világa. :) Sok szó esik mostanában a 2012-es naaagy változásokról. A maják naptárja ugye lassan a végéhez közeledik, és ettől már mindenki rosszul van, mert tulajdonképpen épkézláb elképzelés kevés van, találgatással meg tele a padlás, de a legtöbb csak a félelmet kelteni jött létre. Mindenesetre nagyon érdekes egybeesések vannak, nemde? Mintha minden mostanra lenne időzítve. Az ezoterikusok, most vagy lázasan meditálnak füstölőkkel és gyertyákkal, hogy kellőképpen fel legyenek készülve, vagy tönkre vannak menve lelkileg a hatalmas energetikai változásoktól. Ez utóbbiak ugyanis érzékenyek. És bár nem szólnak, mert hát senki nem akar fekete bárány lenni, kilógni a sorból, ezért kevesen nyavajognak. De biz ők húzzák a hátukon a mai társadalmat. Ők, és azok, akik a technológia rohamos fejlődése ellenére a természetes életet élve(akarva) egyensúlyban vannak ma is. Becslésem szerint minden ilyen terhelhető ember 2-500 olyan embert lát el energiával, aki erre nem képes, vagy nem akarja, vagy nem hisz benne, vagy tesz rá magasról. Tessék megbecsülni őket! Nekik örökké fáj, hideg, meleg, sípol, zúg, szúr, zavar. És mind azt hiszik, hogy egyedül vannak ezzel. A Nap minden rezdülésére érzékenyek, továbbá a többi égitestre, és a többi emberre, és állatra, és eleve az égi törvényekre, a lelkiismeretük súgására, a földönkívüli szövetségesek, nagy segítő angyalok üzeneteire, és még dolgoznak is mellette. Meg adóznak, és többszörösen fáj nekik, hogyha a főnök bunkó, ha a törvény értelmetlen, ha a hazugság nyilvánvaló, ha a másiknak is fáj. Látszik, hogy akarnak segíteni másokon, örökké fáradtak, mert hajnal kettőkor egy angyalka felébreszti őket, hogy most tessék koncentrálni, mert Madagaszkáron van egy erdőtűz, és meg kell fordítani a szélirányt! És mégis ők azok, akik értik a viccet, akiket a tévéből nem a hírek érdekli, hanem az esti mese. Már annyian vannak, hogy lassan összeérnek, de még nem elegen ahhoz, hogy meg merjék szólítani egymást. Tisztelik és szeretik az életet, és mindent, mert tudják, hogy minden élő, ami van. Tanulnak, képzik magukat, mert tudják, hogy mindenre szükség lehet AZ után. Amit AZ-nak nevezek, még csak találgatni lehet. Magam is csak találgatok.
1. Radír. Vagyis kő kövön nem marad. A világ vége ugye azt jelenti? Nem hiszem, hogy ez lesz, mert semmi értelme nem lenne, hiszen tanulni vagyunk. Legalább a diplomaosztót meg kéne élni egy darabban.
2. A nép fellázad, és radír. Ez nem ugyanaz, mint az előző, hanem lehetőség egy újra. Azonban a legkevésbé sem kívánt "új világrend" szereplői sokkal kevesebbre vannak tervezve, mint most azt képzelnénk. Ezt sem hiszem, mert a nagytestvér most is renoválja a Napot, hogy megmaradjunk.
3. Marad minden és radír. A társadalom marad ebben az önmagát megfojtó szurokban, és lassan de biztosan felemészti ami van a világon, és ha addig eltud menni, elmegy, ha nem, vele hal. Ezt se hiszem, mert minden ember jónak születik, és egyre kevésbé viselik a hazugságot, másfelől viszont egyre hülyébbek is. Valaki úgy fejezte ki, hogy az emberiség összes intelligenciája állandó, csak egyre többen vagyunk rá. A "modern" civilizáció együtt járója a szellemi és lelki leépülés. Ja, és testi is. Bár az információ több, mint amennyit fel tudnánk dolgozni.
4. Valóban lesz egy AZ, egy nagy felemelkedés, ami által az emberiség igen rövid idő alatt ér el nagy szellemi fejlődést. Ezt nem mindenki bírja ki. Van, aki abba is belehalna, ha vége lenne a sorozatának. Olvastunk már olyan médiumi üzenetet, amiben le van írva egy bolygó felemelkedése. Szép, de nem könnyű. Ez számomra már elfogadhatóbb útvonal.
5. Jönnek az idegenek, és helyrerántanak minket, elnadrágolják és sarokba állítják a rosszalkodó óvodásokat. Nekik okuk van, hogy eddig nem avatkoztak be, de hallani már olyanokat, hogy már lesz miért...
6. A világunk - amely amúgy is egy zárt világ -, különválik, differenciálódni fog a rezgésszint szerint. Vagyis aki bír, felemelkedik, és olyan helyre kerül, ahol mindenki elérte a szintet. A többiek közt nem lesz ilyen ember. Két párhuzamos világ folytatja útját saját belátása szerint. Ebben is érzek lehetőséget, mert az idő folyása teljesen felborult. Magával hozta a velünk párhuzamos valóságok érzékelését, és a velük való felfoghatatlan lehetőségeket. De én nem hiszek a nagy szelekcióban. Biztos, hogy lesz esély mindenkinek a szépítésre, hogy legalább "kettes alá"-val átengedjék.
7. Olyan átalakulás lesz, ami mindent és mindenkit egyben tart. Az általános energiaszint olyan magasra emelkedik, hogy a kollektív tudat alapján mindenki számára egyértelmű és járható út lesz a pozitív gondolkodás. Lesz egy nagy hullám, aminek kiinduló pontját hozzánk magyarokhoz jósolják. Ez azt feltételezi, hogy át kell lépnünk azt a tűréshatárt, ami után a magyarokat már nem fogják többet birkának nevezni. Majd ha minden jól megy, mindenhol lezajlik az apokalipszis, ami magyarul annyit jelent, hogy a leleplezés. Az igazság lesz a legfőbb törvény. Ebben bízom a leginkább. Persze, lehet, hogy mások kezdik el a folyamatot, ez nem is fontos.
Ráadás: lehet, hogy mind bekövetkezik. :D

Most az úgynevezett fotonövbe érésünket ünnepelhetjük, és szerintem emiatt zavarodott össze minden. Ez ugyanis a Tejút központja felől egy elég nagy energiát hordozó sáv, ami minden 25920 évben elér minket. Ennek az energiáját Solara közvetíti nekünk, és napi rendszerességgel tüsszenti el magát. Annyi napkitörés van, hogy már pár hete nem számolom. A naprendszerünk 2012 december 21-én ér (nagyon hegyes szögben) a Tejút síkjába, és miután átérünk, hát minden balos lesz, ami eddig jobbos volt. Felfordult a Föld mágneses rendszere. A tengely már 8-10 fokos ingadozásban van, ha nem több. A tengeri emlősök már nem tudják követni a mágneses erővonalakat, mert azok a szárazra vezetnek. Az ágy alatt lévő földsugárzások is, amitől az emberek olyan sokat szenvednek, néha "elmásznak". A Föld természetes energiaközpontjai átalakulnak és teljesen más elvek vették át a helyüket. Nem támogatják már a "régi energiát". Néhány tehetséges gyógyító érezheti, hogy a 25 éve megszerzett beavatásával tett kezelés már sok esetben csak jól esik, de nem használ. Illetve számtalan új energiabeavatkozás van, ami egyszerűen jobb. Az általános energiaközpontok energiáinak minősége az általános fehér fényről áttért ezüstre, egy lilás színre, aztán aranyra, és már nem tudom követni. Valami más valósággal összhangban lévő arany-kék dolog zajlik, ami számomra közelebb van az elektromossághoz, mint az eddig ismeretes folyékony fényességekhez. Akinek ez nem indult el, de kellett volna, az most jóféle idegzsábától szenved, aminek az a gyógyszere, hogy a felgyülemlett töltést levezeti valahogy. Mintha újra huzaloznának odabent, a csontokban, bárhol. (Gyógyszeres kezelés teljesen haszontalan.) A Föld energetikai "anyagcseréje" a kifelé figyelőből a ható energiákról átállt a befelé figyelő, befogadó energiákra. Lányok, rajtatok a sor!
Az idő struktúrája is eléggé - hát - fejre állt. A mi általunk tapasztalt valóságot időfolyamnak nevezem, amiről bebizonyosodott, hogy nem lineáris, csupán az érzékeink alkalmatlanok arra, hogy felfogjuk a lehetséges elágazásokat. Meg lehet érezni, de tudatosnak kell lenni rá. Olyan pillanatok, mint mikor egy számítógép újrabootol, az agynak, pontosabban a tudatnak pár másodperc kihagyás után újra fel kell fogni, hogy hol van, mikor van, mit történik körülötte. Akár napi rendszerességgel is előfordul, és egyre gyakrabban. Az elágazásokra térünk vissza egy lehetséges jövőből, hogy azt újra megpróbáljuk.
Ez az a paradoxon, amit nem szeretnek az emberek. Ha visszamegyek az időben, és megakadályozom, hogy a szüleim összetalálkozzanak, akkor ugye nekem nem is volna lehetőségem megszületni. Ám nekem vannak saját forrásaim a megmaradáshoz, én a világom teremtője vagyok, és ugyanolyan nyomot hagyok, mint maga a mindenség teremtője. Azért alakult ki a paradoxon elmélet, mert mindenki azt hitte, hogy egyetlen nyomon haladunk. Ha viszont visszatérek, hogy elkezdjek garázdálkodni a múltamban, akkor elágazást alkottam. Nem szűnik meg a jövőbeli létem sem. De nem testestül utazunk időben, mert nem biztos, hogy a testünk erre alkalmas. Hanem tudati teremtéssel. „Bár ne mentem volna oda, akkor nem rontottam volna el!” Ezek a kijelentések ha elég meggyőződést, mondjuk megbánást hordoznak, energiát, akkor létrejön egy másik időfolyam, amiben tényleg nem megyek oda elrontani. És mit mondanak az ezoterikusok? Azt, hogy a megbánás és megbocsátás kiold korábbi feszültségeket. Hogyan? Úgy, hogy visszahatok a múltamra, és az általam létrehozott jól működő valóság egyszeriben hatni kezd rám, és úgy érzem, hogy sokkal könnyebb lett minden. Erről a témáról külön tanulmányt írok egy ideje. Van képességünk ezt befolyásolni, sőt, szerintem tőlünk függ az egész stabilitása és felépítése is. Tehát nem kéne baromságokat beképzelni, és a múlton szomorkodni, vagy a jövőtől félni, hanem azzal a tudattal megélni a mostot, hogy minden gondolat teremtő erejű.
És akkor még léteznek más valóságok is, amelyekben a dolgok nagyon hasonlítanak, de egy se ugyanolyan.  Szigorúan véve mindenkinek másik van. Még nem sikerült sokat megszámolni, de azt hiszem elképzelhetetlenül sok van. Lehetőségünk van megalkotni egy sajátot, ami megfelel az igényeinknek. Ha ezt megtaláljuk, soha többé nem fogunk függeni semmilyen emberi hatalomtól. Ezért nyomják orrvérzésig a hiábavalóság showkat, hogy nehogy valaki gondolkodni akarjon, nehogy megélje a pillanatot éber tudattal. Csak meg kell tanulni, kutatni kell, figyelni a jeleket, és megosztani a többiekkel, hátha segít. Egy bizonyos arany-sárga-kék színű valósággal való kapcsolatot lehet már érezni, mégpedig úgy, hogy az azzal való összehangolódás energia kiegyenlítődésekkel folynak le. Vagyis ha azt érzed, hogy a megszokott energiák ezerszerese halad rajtad keresztül, de nem a konnektorba nyúltál, akkor rajtad keresztül hangolják össze a mienkkel összeboronálni kívánt valóságo(ka)t. Nincs forrása, és nincs iránya, csak történik. Nem kell megijedni, elmúlik, de addig is lehet hideg, meleg, rázós, sípolós, és ütős is. Hidd el nekem, hálásak valahol ezért a közreműködésért. Ugyanis van jogod azt mondani, hogy nem akarod folytatni. De miért is tennéd? Hisz ezért jöttél!

Olyan zavarok is vannak, hogy máskor megtapasztalt élmények gyűlnek össze, és percenkét lövik magukat az ember tudatába. Mintha zakatolna az ember agya, mert percenként jut eszembe oda tökéletesen nem illő érzés, vagy hangulat. Ezzel együtt meg ugye olyan nagy energiák érezhetők, amivel könnyen boldogulna az ember egy kezelés vagy meditáció alatt, ha nem lennének napi teendői. Mint például autót vezetni, vagy dolgozni. Nem, ez nem feltétlen skizofrénia, hanem szedjük össze magunkat. Szó szerint. Lányok könnyebben tudnak egy dologra figyelni, engem speciel az őrületbe kerget. Most az oldás, oldódás ideje van. Más szóval amnesztia. De ugye nem lehet valakit úgy kiereszteni a börtönből, hogy legalább egyszer el ne mondanák neki, hogy "Apa, ezt elszúrtad!" Ezért most sokan élnek nehéz életet, mert nem tudatosan csak a teljes lelki gyötrelem van, "és mindenki olyan barom körülöttem!" Meg kell érteni őket, szeretni és noszogatni. Ez nem demokrácia.
Tehát a tudatosságunk emelése egy igen jelentős cél. Ahhoz pedig tanulni kell. Itt nem a papír számít, vagy hány könyvet olvastál, vagy mekkora a fizetés, stb. Mindegy, hogy öreg vagy fiatal lélek vagy, fiú vagy lány. Hanem hogy mennyit tapasztaltál, és aztán az elkövetett tapasztalásért mennyire sikerül felelősséget vállalni, és ezzel szembenézni. Majd miután megvan, megkeresni a gyökerét a gyogyinak, és lépéseket tenni a javításra. Ennek van itt az ideje. Aki nem csinálja magától, azzal csináltatják saját jó szándékú segítő angyalai. És az vacak érzés. Nincs sok szabadnap, mert közeledik a csúcs. Mit gondolsz, miért van most ennyi lélek a Földre születve? És szaporodunk. Azért, mert mindenki azt akarta, hogy legyen egy olyan élete, amiben 20, 30, 100, vagy 1000 életre való karmát tudhat le egy "EMBERÖLTŐ" alatt.
A társasjátékban pedig el kell kezdenünk foglalkozni egymással, mert nem lehet minden lelki nyomorunkat egyedül megoldani. Szeretném felhívni a házasságban, és párkapcsolatban élők figyelmét arra, hogy ezért kerültek össze. A többi durván kifejezve díszítés. Nem a szakítás a megoldás, ha probléma van. Tanulnunk kell, hogy ne 19 évesen kelljen kijárni a nyolcadikat. Nem tudom elég hangosan leírni, hogy ÉBRESZTŐ! Szeressük egymást, gyerekek!


Áldást és Békességet!
Horváth Péter hope

 

dalmat.jpg