Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A remény üzenete

2009.03.27

Aki nem tud belenyugodni abba, hogy a gyűlölet mindennél hatalmasabb ezen a földön és a magyar nemzet jövendőjét immár elnyelje véglegesen a gonoszság özönvize..., akinek lelkében van még bátorság ahhoz, hogy szembeforduljon ezzel az özönvízzel és odakiáltsa az árnak: megállj, s térj vissza, ahonnan jöttél! Ezt a földet, s ennek a földnek a népét az Úr ereje őrzi! Az jöjjön velem és ismerje meg az igaz valóságot, ami szabadokká teszi azokat, akik élnek vele, s kimenti őket még a poklok mélységéből is.

...Bármit is lát szemetek a a ma sötétjében: a szabadság perce közeledik! Ne várjátok azonban - s ne is keressétek - se ágyúk dörgésében, se hangzatos politikai jelszavakban: az Úrnak igazsága halkan jár, és békesség kíséri... Az Ő akarata rendelkezett már minden dolgotokban, s az Ő rendelkezését nem idő méri, hanem tudás - lelki tudás. Gondozzátok csak a mustármagvakat, egyébbel ne törődjetek. Ne féljetek. A magyar lélek él. Teremtő Istenünk működik benne és általa. Ne csüggedjetek. Gondozzátok csak hűséggel a mustármagvakat!

Az Úr nem számokban méri az igazság győzelmét, hanem az igazak cselekedeteiben. Ne keserítsen el még a gyöngék hűtlensége sem. A nemzet nem számokban él, de lélekben. Egy, az Úr oldalán - százezreknél is többet számít a jövendő mérlegén. Az igazak jövendőjét a lélek és a szellem ereje formálja, s az Úr ereje emeli a magasba.

Bízzatok, magyarok! A rabság és a szenvedés napjai megszámláltattak. A szabadság hajnala már dereng. - Vigyázzátok hát a mustármagvakat...!

(részletek gróf Czegei Wass Alberttől)